Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

IRINA EU – az orosz nő mindig is benne volt a szervezett bűnözésben

2020.11.21

 

story-gala--1-.jpg

 

 


 

 

 

- Azt mondta tört magyarsággal: "Nekem semmi közöm ahhoz, amit Irina csinál!"

- De hát mit csinálhat Irina?

- MIT NEM! 

 

Nagymellű Olga, aki “ötcsillagos szállodákba nyomta”, emellett egy tekintélyes budapesti kórház igazgatóját tudhatta állandó kuncsaftjául, egyszer egy rendezvényen, heves mentegetőzésbe tört ki egy szimpla magyar programfüggő potyalesőnek, bár a magyarokat ő is, mint Irina, mélyen lenézte.

Olga viselkedéséből ítélve, valami egészen súlyos dologról volt szó, valami sötét ügymenetről, amitől ő próbált elhatárolódni! A váratlan kifakadás a férfi potyalesőt meghökkentette, kérdezgetni se merte a nőt, nehogy az még inkább fölidegesedjen, így faggatózás helyett, inkább nyugtatta. De nem ment ki a fejéből a jelenet! A hölgy amúgy is hatással tudott lenni a férfiakra, bár nem volt már olyan fiatal, de nagy mellei voltak és kifejezetten elegánsan tudott öltözni!

A férfi potyaleső sokszor felidézte magában a történteket és továbbra is nyugtalanító volt a számára, ezért úgy érezte, hogy muszáj ezt valakivel megosztania és megkönnyebbült mikor visszaidézhette egy csapattagnak az Olga szájából izgatottan elhangzottakat. 

Hogy Irina és párja nőket árusított, köztudott volt! De ettől Olga nem lett volna annyira kiakadva, hiszen ő is benne volt a kínálatukban! Vajon mi lehetett az, ami egy hétpróbás orosz kurtizánt ennyire megbolygatott, hogy kifakadt egy senkinek tartott magyarnak?!? Bármi, mert az orosz Irina Manipulativa nagyon nem bírt magával, mindenben benne akarta tartani a kezeit! Mintha nélküle semmi nem történhetett volna itt Pesten!

 

- Olga azt mondta: "Nekem semmi közöm ahhoz, amit Irina csinál!"

- De hát mit csinálhat Irina?

- Azt hitte, te tudod!

- És olyan izgatottan mondta! 

- Elhiszem!

                                            - . -           

                                                                 

„... Украли мои вещи и люди мне рассказывали как их 
Ирина продавала по Будапешту... Она даже не обратила внимание на мои слёзы, грязью обливала.....,а на последней встрече она ушла с моих глаз и не пожелала разговаривать. Лицо прятала..... За всё это и многое другое я ей прощаю и помолюсь за неё.”

 

Hogy kíméletlenül kegyetlen, - a bűbájas látszat mögött, - , azt bizony sokan megtapasztalhatták! Még bajba került ex barátnőjét, Nádját is embertelenül kirabolta!

Mikor Nádja megszorult anyagilag, mert "protektora" faképnél hagyta, megpróbálta eladni a 40 darabos antik briliáns ékszerkészletét. Megmutatta Irinának és egy másik orosznak, felkínálta nekik megvételre. Azokat érdekelte ugyan a kínálat de pénzt fizetni nem akartak érte. Mikor Nádja napokra elutazott, behatoltak hozzá és széttúrták az egész lakást az ékszerek után kutatva. Még a kanapé szövetét is feltépték, darabokra szedtek mindent, hogy megtalálják az ékszereket! Azért nem sikerült nekik, mert Nádja, óvatosan bankszéfbe helyezte a brilljeit mielőtt elutazott volna. A két gátlástalan orosz bárisnya, Irina és Zafíra csalódottan távozott, nyomukban egy kifosztott és tönkre tett lakás maradt! Üres kézzel nem távoztak, több mindent magukkal vittek, például Nádja összes pénzét.

 

- Mondtam neki: Megyek Polisz! (...)

- Ezt mondtad?

- Igen, de FÉLEK!"

 

Haza jött az utazásból és azonnal tudta, hogy kik és mért dúlták fel otthonát. Felkereste Irinát és próbált vele szót érteni, visszaszerezni az értékeit és a pénzét, mindhiába! Tárgyalásuk nem vezetett eredményre, sőt Irina csak még inkább lealázta ex barátnőjét, Nádját! 

Nádja valóban félt és nem jelentette föl Irinát, ehelyett inkább sírt! Pedig ezzel még nem volt vége a kálváriájának, mert sátáni Irina továbbra sem nyugodott, Nádja egykori “protektorával” összeszövetkezve ütősen támadta, és addig-addig mesterkedett, amíg Nádját kiutasították Magyarországról!

Épp annyira volt elégedett és boldog Irina, mint amennyire elkeseredett és magába zuhant volt áldozata! Akár egy halálra ítélt, Nádja úgy indult útjára, a háború sújtotta Ukrajnába.

 

szerző: Málnay Mónika / https://szubkulti.eoldal.hu/ 

kép: internet elérhetőségek

 

 

sajtotajekoztato---olof-palme-stny--1-.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.